×
menu

Beheer startpagina

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Het artikel Uw nieuwe startpagina maken bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. De pagina bevat praktische informatie. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.