×
menu

Beheer startpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Nieuwe startpagina online zetten.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.