×
menu

Beheer van een linkpagina

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. In Een mooie startpagina bouwen vindt u meer van dergelijke tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Dit geeft u een stuk zekerheid. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.