×
menu

Beheer van een startpagina

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Nieuwe startpagina online zetten meer informatie te vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.