×
menu

Beheer van een startpagina

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Maak een eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.