×
menu

Beheer van uw linkpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina eigen startpagina maken. U vindt er allerlei tips. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dan gaat u de 20 links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.