×
menu

Beheer van uw linkpagina

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Nieuwe startpagina eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.