×
menu

Beheer van uw startpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

De pagina Nieuwe startpagina online zetten kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U kunt dan alles aanpassen van de website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.