×
menu

Een mooie startpagina samenstellen

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Op de pagina Nieuwe startpagina vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.