×
menu

Een mooie startpagina samenstellen

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een Nederlandse startpagina bouwen. De pagina bevat praktische informatie. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.