×
menu

Een mooie startpagina samenstellen

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Aziƫ kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Nieuwe startpagina bouwen.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.