×
menu

Een mooie startpagina samenstellen

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina startpagina script kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.