×
menu

Een Nederlandse startpagina maken

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Het artikel Goede startpagina gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. U bent dan niet afhankelijk van anderen. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.