×
menu

Een Nederlandse startpagina maken

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Het is raadzaam om het artikel Een eigen startpagina samenstellen door te nemen. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.