×
menu

Een Nederlandse startpagina maken

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een nieuwe startpagina samenstellen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.