×
menu

Een Nederlandse startpagina maken

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Aziƫ, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Om onderscheidend te zijn kunt u plaatjes en teksten op uw startpagina plaatsen. Handige tips vindt u ook in het artikel geld verdienen met een startpagina website.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.