×
menu

Een Nederlandse startpagina maken

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Lees de pagina Uw nieuwe startpagina samenstellen door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.