×
menu

Een nieuwe startpagina maken

Zijn er websites waarvan u vindt dat men ze zou moeten kennen, dan kunt u deze websites plaatsen op een persoonlijke linkpagina die bij een aantal websites gratis te maken is. Waarbij het mogelijk is om geld te verdienen aan uw startpagina met behulp van Google Adsense. Daarvoor kunt u zonder kosten een startpagina aanmaken. Een duidelijke structuur op uw eigen startpagina brengt u aan met rubrieken. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners of advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina weergegeven.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. De pagina Startpagina overzicht bevat tevens goede informatie voor mensen die graag hun eigen startpagina in elkaar willen zetten. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. De groei van uw startpagina kan sneller gaan wanneer u uw bezoekers zo enthousiast krijgt om hun eigen startpagina aan te maken.