×
menu

Een nieuwe startpagina online zetten

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Nieuwe startpagina maken. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Daarbij kan een startpagina met 10 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.