×
menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

De pagina Maak een eigen startpagina kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.