×
menu

Een nieuwe startpagina samenstellen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel eigen startpagina. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.