×
menu

Een nieuwe website samenstellen

Gevonden kunnen worden via het internet speelt vandaag de dag bij startende ondernemers een steeds grotere rol. Een zakelijke website is dan een must. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Het is verstandig om gebruik te maken van een CMS pakket.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. U kunt zich 100% focussen op website content. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Een programmeur kan u daarbij helpen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. We willen u graag verwijzen naar Startpagina overzicht. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Het is raadzaam om daarna wat links naar uw site te plaatsen. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.