×
menu

Een startpagina online zetten

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Een mooie startpagina bouwen.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan de volledige website in uw beheer. U bouwt er een stukje garantie mee in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.