×
menu

Een startpagina online zetten

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Startpagina script eens lezen. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.