×
menu

Eigen startpagina online zetten

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Een startpagina is hiervoor uitermate geschikt. De mogelijkheid om rubrieken aan te maken zorgt ervoor dat u uw startpagina een duidelijke structuur kunt geven. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het bouwen van een goede startpagina kan wat tijd kosten. Het zou fijn zijn als hier iets tegenover staat. Er is een extra inkomen uit de startpagina te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een blokje van Google Adsense op uw eigen startpagina te plaatsen.

Een eigen startpagina biedt nog meer mogelijkheden. De pagina startpagina aanmaken bevat tevens goede informatie voor mensen die graag hun eigen startpagina in elkaar willen zetten. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Dat is nog beter want dan heeft u zelf in de hand of een dochterpagina lang blijft bestaan of niet. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.