×
menu

Eigen startpagina online zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De aanleiding kan ook van commerciƫle aard zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Eigen startpagina vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.