×
menu

Eigen startpagina online zetten

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Uw eigen startpagina maken. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Veel mensen plaatsen alleen links. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.