×
menu

Eigen startpagina online zetten

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag ook een algemene startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Beheer van uw startpagina. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.