×
menu

Eigen startpagina online zetten

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe kunt u ze laten staan. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. In http://divastyle.co/members/radio0arrow/activity/56572/ vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.