×
menu

Eigen startpagina online zetten

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Startpaginabeheer door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.