×
menu

Eigen website beheren

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. Een zakelijke website is dan een must. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

Technische aspecten van uw website worden afgehandeld door het CMS systeem. Hiermee bespaart u tijd ten opzichte van mensen die wel het wiel opnieuw willen uitvinden. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Maar het is van belang dat u snel handelt. Dit is helemaal het geval wanneer al uw klantenwerving online plaatsvindt. Op Je eigen website met CMS programma vindt u hierover meer informatie. De tekst is bedoeld voor iedereen die meer over CMS pakketten wil weten.

Er gaat wat tijd overheen voordat uw website bezoekers zal aantrekken. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Plaatst u op een aantal startpagina websites vervolgens wat links naar uw site, dan geeft u Google ook de kans om de site op te nemen in de zoekresultaten. Later kunt u de zoekresultaten op allerlei manieren opkrikken. Voor nu is een simpele website belangrijk.