×
menu

Maak een eigen startpagina

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Aziƫ kan per land een rubriek hebben.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. In aanmelden startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.