×
menu

Maak uw eigen startpagina

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Startpagina beheer.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.