×
menu

Maak uw eigen startpagina

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. U kunt voor beide opties kiezen. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Het artikel Eigen startpagina online zetten voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld twintig te hebben op uw startpagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.