×
menu

Mijn eigen website met CMS pakket

Het gebruik van een CMS biedt u enkele voordelen. CMS systemen bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wijzigingen aan te brengen aan je website. Bij het gebruik van een CMS zal HTML kennis doorgaans niet nodig zijn. Het aanpassen van een site met een CMS systeem is niet veel lastiger dan het werken met een tekstverwerker.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Uw wijzigingen worden in een database opgeslagen. De scheiding tussen content en opmaak zorgt ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. Er bestaan best veel CMS pakketten. Ze vereenvoudigen het beheer van uw website aanzienlijk. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Het CMS pakket zorgt ervoor dat u dat ene plaatje of die ene tekst snel kunt aanpassen. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? Dan voorziet de pagina Betekenis CMS u van meer informatie. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.