×
menu

Nieuwe linkpagina

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Nieuwe linkpagina. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.