×
menu

Nieuwe linkpagina

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u hoe maak ik een startpagina doornemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.