×
menu

Nieuwe startpagina

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een nieuwe startpagina bouwen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.