×
menu

Nieuwe startpagina

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een eigen startpagina online zetten. De pagina bevat praktische informatie. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk.