×
menu

Nieuwe startpagina maken

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een Nederlandse startpagina maken. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.