×
menu

Nieuwe startpagina maken

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. In eigen startpagina online zetten vindt u meer van dergelijke tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Hiermee bouwt u een garantie in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.