×
menu

Nieuwe startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Via de pagina http://myrelist.com/members/ring4glass/activity/5363229/ kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dan gaat u de dertig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.