×
menu

Startpagina beheer

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Maak een eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.