×
menu

Startpagina beheer

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

De pagina Een nieuwe startpagina samenstellen kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U kunt dan alles aanpassen van de website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.