×
menu

Startpagina beheer

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina http://site.vhostgo.com/comment/html/?0.html. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U bent dan de baas over de hele website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.