×
menu

Startpaginabeheer

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Het artikel Eigen Startpagina gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

U zou ook eens meer moeten opzoeken over de zogeheten startpaginascripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.