×
menu

Startpaginabeheer

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op een algemene startpagina worden doorgaans links omtrent verscheidene onderwerpen geplaatst. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op eigen startpagina maken vinden. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.