×
menu

Startpaginabeheer

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. In Een mooie startpagina maken vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.