×
menu

Uw eigen site met CMS pakket

Het gebruik van een CMS biedt u enkele voordelen. Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren. Bij het gebruik van een CMS zal HTML kennis doorgaans niet nodig zijn. Het aanpassen van een site met een CMS systeem is niet veel lastiger dan het werken met een tekstverwerker.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Uw wijzigingen worden in een database opgeslagen. De scheiding tussen content en opmaak zorgt ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. Het aanbod van CMS pakketten is vrij groot. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Het CMS pakket zorgt ervoor dat u dat ene plaatje of die ene tekst snel kunt aanpassen. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? Dan voorziet de pagina CMS definitie u van meer informatie. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.