×
menu

Uw eigen startpagina maken

Zijn er websites waarvan u vindt dat men ze zou moeten kennen, dan kunt u deze websites plaatsen op een persoonlijke linkpagina die bij een aantal websites gratis te maken is. U kunt daarbij een Google Adsense blok plaatsen waarbij u periodieke inkomsten kunt genereren wanneer u het goed aanpakt. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Middels het aanmaken van rubrieken kunt u de links groeperen op onderwerp. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. De startpagina kan zo worden opgezet dat u er een extra zakcentje aan verdient. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners of advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina weergegeven.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. De pagina Maak uw eigen startpagina bevat tevens goede informatie voor mensen die graag hun eigen startpagina in elkaar willen zetten. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Dat is nog beter want dan heeft u zelf in de hand of een dochterpagina lang blijft bestaan of niet. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.